Снимка БулфотоЛидерът на БСП обяви кои ще са най-важните задачи на редовното правителство. От ПП

...
Снимка БулфотоЛидерът на БСП обяви кои ще са най-важните задачи на редовното правителство. От ПП
Коментари Харесай

Нинова към ИТН: Ако искаме да се промени модела на управление, това минава през много сериозни реформи

Снимка Булфото

Лидерът на Българска социалистическа партия разгласи кои ще са най-важните задачи на редовното правителство. От Политическа партия " ИТН "  осъзнаваме своята голяма отговорност за сформиране на последващо държавно управление. Нашето предпочитание е да приказваме за политики, за цели и се надяваме, че всички политически партии ще надмогант тяснопартийните си интереси и ще приказваме за национални цели. Надявам се на тази среща да поговорим за това по какъв начин ние виждаме целите, които са значими за страната и да забележим дали можем да срещнем позициите си. Разговорът би трябвало да бъде за цели и политики. Това съобщи Виктория Василева от " ИТН " при започване на срещата с ПГ на БСП за България.

Корнелия Нинова от своя страна благодари за отправената покана и подсети, че точно диалозите и разговорът са пътят за решаването на проблемите пред страната.

Трябва да се опитаме да съставим постоянен кабинет, имаме потребност от работещ парламент, тъй като има обществени проблеми, които за нас са приоритет. Наближава зимният сезон, би трябвало да се направи актуализация на бюджета и да се одобри бюджетът за идната година. Разбира се, не трябва да пропущаме и Плана за възобновяване и резистентност, който изисква надпартийно мислене, съобщи Нинова.

Тя акцентира, че " в случай че желаеме да се промени досегашният модел на ръководство, това минава през доста съществени промени, които изискват и време, и единодушие ", написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР